سبزی خردکن باران20 سبزی خردکن سه کیلویی. سیم کارت همراه اول 911 . چرخ خیاطی کار کرده دست دوم . چای لنگر. .میز چرخ خیاطی تاشو کم جا.حلیه القران .فلش اچ پی. کابل وی جی آ .کامپیوتر کارکرده ساعت دیواری بی صدا.
تایید
logo-samandehi
logo-samandehi

تایید
logo-samandehi
سفارش تلفنی پذیرفته می شود
09112366962
1000شارژ شارژ مستقیم به گوشی در سراسر ایران
آپارات
...............................
فهرست کل محصولات فروشگاه
...............................
کانال ما در بله
کانال ما در آی گپ
کانال ما در سروش
تلگرام فروشگاه با کالای متفاوت
شماره تماس مدیر سایت باران20 09112366962

خبر های تازه برای شما

سینی استیل مجلسی ام جی سی MGC

سینی استیل مجلسی ام جی سی MGC

كد محصول : 1196
قيمت : 130,000 تومان
0
از 0 نظر

یک جفت در دو اندازه بزرگ و کوچک است . منطبق با تصاویر مندرج می باشد.



یک جفت در دو اندازه بزرگ 32*45 سانتیمتر و کوچک 30*38 سانتیمتر است .
منطبق با تصاویر مندرج می باشد.
از جنس استیل که در چهار گوشه رنگ طلایی است .
در تصویر شما سقف مغازه را که دارای پنکه سقفی است را مشاهده می کنید که نشان از خاصیت آینه ای استیل است .
سینی را در کتابها اینگونه معنی کرده اند :
سینی یا طبق و یا تشت (طشت)
ظرف مسطحی با لبه کوتاه و عمق کم است.
که برای حمل و پذیرایی غذا ، آشامیدنی و غیره به کار می‌رود.
به همین دلیل معمولاً مسطح بوده، و لبهٔ کوتاه آنها برای جلوگیری از لغزش و افتادن اشیایی است که بر روی آنها حمل می‌شود.
سینی‌ها در اشکال گوناگونی ساخته می‌شوند،
ولی کاربرد نوع مستطیل و بیضی آن‌ها بیشتر است.
جنس سینی ممکن است از
فلزات گوناگون، پلاستیک، چوب، ملامین و دیگر مواد باشد.
ظروف استیل از کیفیت درجه یک و دو برخوردار است.
ظروف استیلی که دارای جنس مرغوب تری هستند از ترکیب آهن و فلزاتی همچون کروم، نیکل، مولیبدن و تیتانیوم ساخته می شوند
که همین امر به ظرف حالت سختی می دهد
و در مقابل فرسودگی، خراشیدگی و ساییده شدن بسیار مقاوم هستند
اما ظروف استیلی که کیفیت پایین تری دارند مقاومت کمتری دارند
و حرارت را به طور یکنواخت منتقل نمی کنند
و غذا را باید مرتب در آنها هم زد تا یکنواخت حرارت ببیند.
البته امروزه برای انتقال بهتر گرما ته ظروف استیل و همچنین نچسبیدن غذا به ته ظرف، لایه آلومینیومی یا چدنی به کار برده می شود.
در مورد ظروف استیل این نکته قابل توجه است که نباید مواد اسیدی و نمکی و غذاهایی مانند گوشت، گوجه فرنگی، آلو و چغندر برای مدت طولانی در این ظروف نگهداری شوند.
یادآوری : با سرکه شسته نشود
زمین نخورد یا پرتاب نشود
بلافاصله پس از شستشو خشک نمایید و در جای مناسب نگهداری شود
اگر ظرفهایی که در اینگونه سینی ها قرار می دهید دارای کف زیرین خشن هستند و باعث خش افتادن سینی می شوند
ابتدا روی سینی دستمال نرم یا دستمال کاغذی یا رو سینی های پلاستیکی آماده و یکبار مصرف قرار دهید سپس ظرفهای مزبور را روی دستمال قرار دهید
شستشوی اینگونه سینی ها نباید با سیم ظرفشویی یا اسکاچهای ضخیم و خشن انجام شود چون
موجب خش افتادن روی سینی می شود و آن درخشندگی و زیبایی خودش را از دست می دهند.
بلکه با یک دستمال نرم شستشو شود بهتر است و تازگی خودش را برای مدت بیشتری حفظ می نماید .

برچسب هاي :
شما اولين نفري باشيد كه نظر ارسال مي كند.

فرم ثبت نظر

نام و نام خانوادگی
ایمیل
وبلاگ
امتياز محصول

نظر و کامنت
كد امنيتي