سبزی خردکن باران20 سبزی خردکن سه کیلویی. سیم کارت همراه اول 911 . چرخ خیاطی کار کرده دست دوم . چای لنگر. .میز چرخ خیاطی تاشو کم جا.حلیه القران .فلش اچ پی. کابل وی جی آ .کامپیوتر کارکرده ساعت دیواری بی صدا.

تایید
logo-samandehi
سفارش تلفنی پذیرفته می شود
09112366962
1000شارژ شارژ مستقیم به گوشی در سراسر ایران
آپارات
...............................
فهرست کل محصولات فروشگاه
...............................
کانال ما در بله
کانال ما در آی گپ
کانال ما در سروش
تلگرام فروشگاه با کالای متفاوت
شماره تماس مدیر سایت باران20 09112366962

خبر های تازه برای شما

خبر : فواید سیر و طرز تهیه ترشی سیر

1397/03/15 - 05:04:10
بهترین سیر ترشی را میتوانید با سیرهای تازه در فصل بهار تهیه کنید چرا که هم طعم بهتری دارد و هم پوست آن را حت تر جدا میشود


 

طرز تهیه ترشی سیر / طرز تهیه ترشی سیر با سرکه سفید

طرز تهیه ترشی سیر / طرز تهیه ترشی سیر با سرکه سفید / چگونه میتوانید در کمترین زمان و به ساده ترین شکل ممکن ترشی سیر تهیه کنید / نکاتی که باید در تهیه ترشی سیر حتما رعایت بفرمایید / طرز تهیه ترشی سیر و چگونگی انتخاب بهترین سیر برای ترشی

ترشی

 

بعضی از سبزیجات و صیفی جات دارای خواص بسیار زیادی هستند ولی معمولا نمیتوان آنها را به همان صورت خام در کنار غذاها زیاد مصرف کرد به همین دلیل یکی از روشهایی که توصیه میشود برای مصرف بیشتر صیفی جات و سبزیجات استفاده ی آنها به شکل ترشی است  ،ترشی درست کردن یعنی قرار دادن میوه جات و سبزیجات در آب نمک یا سرکه به مدت چند روز ( حداقل بیست روز ) میباشد- طرز تهیه ترشی سیر

یکی از این مواد غذایی با ارزش و پرخاصیت سیر است ، سیر را معمولا نمیتوان به صورت خام در کنار غذا مصرف کرد و استفاده ی آن به شکل سیر ترشی بسیار رایج تر است که در گذشته بیشتر در شمال کشور مرسوم بوده اما امروزه رواج بیشتری یافته است

سیر دارای خواص زیادی است و لازم است بدانید که تبدیل آن به ترشی ، چیزی از خواص آن کم نمیکند و آب ترشی نیز حاوی تمامی فیبرها و ویتامین های موجود در مواد غذذایی مصرف شده در آن است

 

 

با مصرف سیر میتوانید به بهبود سرما خوردگی و کشتن میکروب ها و ویروس ها کمک کنید ، سیر میتواند فشار خون را تنظیم کند بنابراین باعث پیشگیری از بروز سکته های قلبی و مغزی که به دلیل بالا رفتن فشارخون اتفاق میفتد ، میشود از طرفی دیگربا کاهش کلسترول خون از مسدود شدن خون در رگها نیز جلوگیری میکند

سیر حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان است و همه ما از ضرورت وجود انتی اکسیدان ها در بدن برای مقابله با رادیکال های ازاد آگاهیم ، آنتی اکسیدان ها هم چنین میتوانند باعث جوانی و شادابی پوست شوند چرا که به ترمیم سلولی کمک میکنند

سیر عملکرد دستگاه گوارش را نیز بهبود میبخشد چرا که باعث کشته شدن تمامی میکروب های موجود در دستگاه گوارش میشود و سوهاضمه را نیز از بین میبرد

با توجه به مطالب ارائه شده و بررسی خواص بی نظیر سیر و این نکته که تبدیل سیر به سیر ترشی چیزی از خواص آن نمیکاهد مصرف سیر ترشی میتواند راه حل خوبی برای بهره مندی از خواص سیر باشد- طرز تهیه ترشی سیر

سیر ترشی

Related image

در این مطلب برای دوستانی که دستور تهیه این ترشی را نمیدانند میخواهیم طرز تهیه ترشی سیر را اموزش دهیم ، امیدواریم که مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

موادی که برای تهیه نیاز دارید به قرار زیر است

به ازای هر یک کیلوگرم سیر به یک لیتر سرکه و دو قاشق چایخوری نمک نیاز داریم

بهترین سیر ترشی را میتوانید با سیرهای تازه در فصل بهار تهیه کنید چرا که هم طعم بهتری دارد و هم پوست آن را حت تر جدا میشود پس از اینکه سیر ها را خوب شستید و پوست  آنرا تا جایی که روی هر حبه فقط یک لایه نازک باشد  ،جدا کردید زمان بدهید تا سیر ها خشک شوند

پس از خشک شدن ، یک ظرف شیشه ای در دار را که کاملا خشک و تمیز است برداشته و سیر ها را داخل آن بچینید ، دقت کنید که بهتر است حتما ظرفی که انتخاب میکنید شیشه ای باشد و از قرار دادن ترشی داخل ظروف پلاستیکی خودداری کنید و از میان ظرف های شیشه ای نیز بهترین انتخاب ، ظروفی است که رنگهای تیره دارند

نمک و سرکه را هم اضافه کنید و در یک مکان خشک قرار بدهید تا به تدریج سرکه جذب سیر شده و سیرترشی شما آماده شود

همانطور که میدانید ارزش ترشی سیر به قدمت آن است ، معمولا این ترشی پس از دو ماه آماده میشود اما هرچه بیشتر بماند ترشی خوشمزه تر و بهتری خواهید داشت فقط توجه داشته باشید که در طی این زمان هر چند وقت یک بار بخصوص در اوایل باید به ترشی سر بزنید و زمانیکه دیدید سرکه کاملا جذب سیر شده و یا مقدارش کم شده است باز هم با سرکه ظرفتان را پر کنید

توضیح اینکه در گیلان برای تهیه سیر ترشی به سرکه مقداری حدودا دو قاشق غذاخوری دوشاب یا همان شیره خرمالوی جنگلی (اربع دوشاب) به هر لیتر سرکه اضافه می کنند که طعم ملس و خوشمزه ای به ترشی سیر می دهد البته رنگ سیرترشی را هم قهوه ای و تیره می کند .

ترشی سیر هرچه بیشتر بماند یعنی کهنه تر باشد خوشمزه تر می شود به اصطلاح سیر ترشی هفت ساله می گویند خیلی خوشمزه است .

در گیلان معمولا سیر ترشی را با خورشت باقلا و یا فسنجان و دیگر غذاهای محلی می خورند.

یک عقیده دیگر هم در گیلان رایج است که سیر ضد رطوبت است یا ضد روماتیسم است .

روایت شده از امام صادق ع که با سیر مداوا کن اما وقتی سیر خوردی به مسجد نرو .

در خاتمه اگر سیر ترشی محلی خواستید سفارش دهید برای شما تهیه می کنم و ارسال می کنم.

 

 

1397/03/15 - 05:04:10
برچسب هاي خبر :



شما اولين نفري باشيد كه نظر ارسال مي كند.

فرم ثبت نظر

نام و نام خانوادگی
ایمیل
وبلاگ
نظر و کامنت
كد امنيتي