چای لنگر کتاب 20 باران20 5391204 5391204 . سبزی خردکن دو کیلویی. سیم کارت همراه اول 911 . . چای لنگر. .میز چرخ خیاطی تاشو پارس کم جا.کتاب حلیه القران .hp memory.فلشhp . کابل وی جی آ .ساعت دیواری . موتور بی صدا.ساعت اذان گو..vgi.

+++ تلگرام ما برای تبادل تصاویر
سفارش تلفنی پذیرفته می شود
09112366962
09356950770
تبادل لینک رایگان
تبادل لینک - تبادل لینک هوشمند رایگان نامحدودتبادل لینک - تبادل لینک رایگان
1000شارژ شارژ مستقیم به گوشی در سراسر ایران
آپارات
...............................
فهرست کل محصولات فروشگاه
...............................
کانال ما در بله
کانال ما در آی گپ
کانال ما در سروش
سروش فروشگاه با کالای متفاوت
شماره تماس مدیر سایت باران20 09112366962
در شرف تمدید تایید
logo-samandehi
دانلود رایگان کتاب یک راز بسیار مهم در بورس
((فیلم میز تاشو چرخ خیاطی ))
لطفا صبر کنید ...

محصولات جدیذ

ساطور دست ساز ایرانی

ساطور دست ساز ایرانی
  • 25,000 تومان

گیرنده دیجیتال دنای

گیرنده دیجیتال دنای
  • 160,000 تومان

میز چرخ خیاطی تاشو (فروش ویژه)

میز چرخ خیاطی تاشو (فروش ویژه)
  • 95,000 تومان

چای شمال (لنگر)

چای شمال (لنگر)
  • 44,000 تومان

میز چرخ خیاطی تاشو پارس

میز چرخ خیاطی تاشو پارس
  • 95,000 تومان

کابل 5 متری vga (Knet)

کابل 5 متری vga  (Knet)
  • 30,000 تومان

آسیاب مه نیک مدل 500 طرح مولینکس

آسیاب مه نیک مدل 500 طرح مولینکس
  • 400,000 تومان

عینک مطالعه شماره دار

عینک مطالعه شماره دار
  • 20,000 تومان
مدیرفروشگاه باران 20
دریافت کد بورسی مبین سرمایه برای شروع فعالیت آنلاین در بورس ایران

خبر : فسنجان با مرغ (خورشت اصیل ایرانی)

1396/08/04 - 13:04:12
میتوانید بجای مرغ از گوشت چرخ کرده قلقلی شده استفاده کنید. در اینصورت در انتهای پخت فسنجان و در زمان کشیدن در ظرف گوشت قلقلی را با خورش سرو کنید.


مواد لازم برای خورشت فسنجان یا فسنجون با مرغ برای چهار نفر:

1- مغز گردو 400 گرم (در توضیحات گردو نامیده شد)
2- مرغ 4 تکه 
3- پیاز 1 عدد
4- برگ بو 2 عدد (یا یک قاشق چایخوری دارچین)    برگ بو 
5- رب انار 5 قاشق غذاخوری
6- شکر 3 قاشق غذاخوری
7- نمک، فلفل ، زردچوبه به مقدار لازم
---------------------------------------------------

خورشت فسنجان با مرغ
 
طرز تهیه : گردوها را چرخ کنید ، درون قابلمه مقداری آب سرد بریزید و گردوها را اضافه کنید؛ سپس حرارت را زیاد کنید تا آب بجوش بیاید. پس از اینکه آب جوش آمد 
حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت 2 – 3 ساعت گردوها با آب بجوشد تا کاملا به روغن بیافتد.
 
 
پیاز را ریز کنید و بهمراه تکه های مرغ درون قابلمه ای جداگانه بریزید. کمی روغن بریزید ، فلفل ، نمک ، زردچوبه و برگ بوها را اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید. 
پس از اینکه مرغ کمی سرخ شد 2 لیوان اب اضافه کنید و 1 ساعت با حرارت ملایم بگذارید مرغ نیم پز شود.
 
 
پس از پخت گردوها و زمانی که به روغن افتاد میتوانید رب انار را اضافه کنید ( رنگ تیره خورش از پخت گردو بدست میاید و رب انار برای ایجاد طعم ترش و ملس به غذا کاربرد دارد ) 
سپس شکر ، کمی نمک و مرغ پخته را اضافه کنید و حدود 2 ساعت بگذارید مرغ درون فسنجان با حرارت ملایم بجوشد. پس از این مدت زمان فسنجان را در ظرف بریزید و همراه با برنج سرو کنید.
 
نکته ها : حتما گردوها را با اب بسیار سرد مخلوط کنید تا به گردوها شوک وارد شده و روغن درون گردوها ازاد شود. اب را از همان ابتدای کار زیاد نریزید بلکه کم کم و در طی مراحل پخت اضافه کنید ؛ 
مقدار استفاده از رب انار و شکر در فسنجان سلیقه ای میباشد و میتوانید بنابر ذائقه تان از رب انار و شکر کمتر یا بیشتر استفاده کنید. فسنجان نیاز به روغن خاصی ندارد و روغنی که در انتهای پخت ایجاد میشود همان روغن گردوست.
 
میتوانید بجای مرغ از گوشت چرخ کرده قلقلی شده استفاده کنید. در اینصورت در انتهای پخت فسنجان و در زمان کشیدن در ظرف گوشت قلقلی را با خورش سرو کنید. 
در صورت تمایل میتوانید به جای برگ بو از 1 قاشق چایخوری دارچین در زمان قرار دادن مرغ در مایه فسنجان به خورش تان اضافه کنید.

می توانید شکر را حذف کنید تا شیرین نشود.

در مجموع پنج ساعت وقت لازم دارد تا حسابی جا بیفتد. 

صلوات بر محمد و آل طاهرش 

 

1396/08/04 - 13:04:12
برچسب هاي خبر :



شما اولين نفري باشيد كه نظر ارسال مي كند.

فرم ثبت نظر

نام و نام خانوادگی
ایمیل
وبلاگ
نظر و کامنت
كد امنيتي