کتاب 20 باران20 سبزی خردکن سه کیلویی. سیم کارت همراه اول 911 . چرخ خیاطی کار کرده دست دوم . چای لنگر. .میز چرخ خیاطی تاشو کم جا.حلیه القران .فلش اچ پی. کابل وی جی آ .کامپیوتر کارکرده ساعت دیواری بی صدا.

تایید
logo-samandehi
تلگرام ما برای تبادل تصاویر
سفارش تلفنی پذیرفته می شود
09112366962
تلگرام ما برای تبادل تصاویر
1000شارژ شارژ مستقیم به گوشی در سراسر ایران
آپارات
...............................
فهرست کل محصولات فروشگاه
...............................
کانال ما در بله
کانال ما در آی گپ
کانال ما در سروش
سروش فروشگاه با کالای متفاوت
شماره تماس مدیر سایت باران20 09112366962

محصولات جدیذ

ماوس ایکس پی پروداکت مدل XP-205U XP Product XP-205U Mouse

ماوس ایکس پی پروداکت مدل XP-205U XP Product XP-205U Mouse
  • 30,000 تومان

ساطور دست ساز ایرانی

ساطور دست ساز ایرانی
  • 25,000 تومان

گیرنده تلویزیون دیجیتال دنای مدل DVB-T STB953T2

گیرنده تلویزیون دیجیتال دنای مدل DVB-T STB953T2
  • 150,000 تومان

میز چرخ خیاطی تاشو (فروش ویژه)

میز چرخ خیاطی تاشو (فروش ویژه)
  • 80,000 تومان

نوشینه چای بهاره لنگر

نوشینه چای بهاره لنگر
  • 30,000 تومان

میز چرخ خیاطی تاشو پارس

میز چرخ خیاطی تاشو پارس
  • 85,000 تومان

کابل 5 متری vga (Knet)

کابل 5 متری vga  (Knet)
  • 30,000 تومان

آسیاب مه نیک مدل 500 طرح مولینکس

آسیاب مه نیک مدل 500 طرح مولینکس
  • 200,000 تومان

عینک مطالعه شماره دار

عینک مطالعه شماره دار
  • 15,000 تومان

خبر های تازه برای شما

خبر : فسنجان با مرغ (خورشت اصیل ایرانی)

1396/08/04 - 13:04:12
میتوانید بجای مرغ از گوشت چرخ کرده قلقلی شده استفاده کنید. در اینصورت در انتهای پخت فسنجان و در زمان کشیدن در ظرف گوشت قلقلی را با خورش سرو کنید.


مواد لازم برای خورشت فسنجان یا فسنجون با مرغ برای چهار نفر:

1- مغز گردو 400 گرم (در توضیحات گردو نامیده شد)
2- مرغ 4 تکه 
3- پیاز 1 عدد
4- برگ بو 2 عدد (یا یک قاشق چایخوری دارچین)    برگ بو 
5- رب انار 5 قاشق غذاخوری
6- شکر 3 قاشق غذاخوری
7- نمک، فلفل ، زردچوبه به مقدار لازم
---------------------------------------------------

خورشت فسنجان با مرغ
 
طرز تهیه : گردوها را چرخ کنید ، درون قابلمه مقداری آب سرد بریزید و گردوها را اضافه کنید؛ سپس حرارت را زیاد کنید تا آب بجوش بیاید. پس از اینکه آب جوش آمد 
حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت 2 – 3 ساعت گردوها با آب بجوشد تا کاملا به روغن بیافتد.
 
 
پیاز را ریز کنید و بهمراه تکه های مرغ درون قابلمه ای جداگانه بریزید. کمی روغن بریزید ، فلفل ، نمک ، زردچوبه و برگ بوها را اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید. 
پس از اینکه مرغ کمی سرخ شد 2 لیوان اب اضافه کنید و 1 ساعت با حرارت ملایم بگذارید مرغ نیم پز شود.
 
 
پس از پخت گردوها و زمانی که به روغن افتاد میتوانید رب انار را اضافه کنید ( رنگ تیره خورش از پخت گردو بدست میاید و رب انار برای ایجاد طعم ترش و ملس به غذا کاربرد دارد ) 
سپس شکر ، کمی نمک و مرغ پخته را اضافه کنید و حدود 2 ساعت بگذارید مرغ درون فسنجان با حرارت ملایم بجوشد. پس از این مدت زمان فسنجان را در ظرف بریزید و همراه با برنج سرو کنید.
 
نکته ها : حتما گردوها را با اب بسیار سرد مخلوط کنید تا به گردوها شوک وارد شده و روغن درون گردوها ازاد شود. اب را از همان ابتدای کار زیاد نریزید بلکه کم کم و در طی مراحل پخت اضافه کنید ؛ 
مقدار استفاده از رب انار و شکر در فسنجان سلیقه ای میباشد و میتوانید بنابر ذائقه تان از رب انار و شکر کمتر یا بیشتر استفاده کنید. فسنجان نیاز به روغن خاصی ندارد و روغنی که در انتهای پخت ایجاد میشود همان روغن گردوست.
 
میتوانید بجای مرغ از گوشت چرخ کرده قلقلی شده استفاده کنید. در اینصورت در انتهای پخت فسنجان و در زمان کشیدن در ظرف گوشت قلقلی را با خورش سرو کنید. 
در صورت تمایل میتوانید به جای برگ بو از 1 قاشق چایخوری دارچین در زمان قرار دادن مرغ در مایه فسنجان به خورش تان اضافه کنید.

می توانید شکر را حذف کنید تا شیرین نشود.

در مجموع پنج ساعت وقت لازم دارد تا حسابی جا بیفتد. 

صلوات بر محمد و آل طاهرش 

 

1396/08/04 - 13:04:12
برچسب هاي خبر :



شما اولين نفري باشيد كه نظر ارسال مي كند.

فرم ثبت نظر

نام و نام خانوادگی
ایمیل
وبلاگ
نظر و کامنت
كد امنيتي