سبزی خردکن آکا 2000 میز تاشو , ساعت دیواری,ساعت اذان گو … سبزی خردکن سه کیلویی. سیم کارت همراه اول 911 . چرخ خیاطی کار کرده دست دوم . چای لنگر. .میز چرخ خیاطی تاشو کم جا.حلیه القران .فلش اچ پی. کابل وی جی آ .کامپیوتر کارکرده ساعت دیواری بی صدا.

خبر : فسنجان با مرغ (خورشت اصیل ایرانی)

كد خبر    :  1457
  مدير
تاريخ خبر :  1396/08/04 - 13:04:12
میتوانید بجای مرغ از گوشت چرخ کرده قلقلی شده استفاده کنید. در اینصورت در انتهای پخت فسنجان و در زمان کشیدن در ظرف گوشت قلقلی را با خورش سرو کنید.

مواد لازم برای خورشت فسنجان یا فسنجون با مرغ برای چهار نفر:

1- مغز گردو 400 گرم (در توضیحات گردو نامیده شد)
2- مرغ 4 تکه 
3- پیاز 1 عدد
4- برگ بو 2 عدد (یا یک قاشق چایخوری دارچین)    برگ بو 
5- رب انار 5 قاشق غذاخوری
6- شکر 3 قاشق غذاخوری
7- نمک، فلفل ، زردچوبه به مقدار لازم
---------------------------------------------------

خورشت فسنجان با مرغ
 
طرز تهیه : گردوها را چرخ کنید ، درون قابلمه مقداری آب سرد بریزید و گردوها را اضافه کنید؛ سپس حرارت را زیاد کنید تا آب بجوش بیاید. پس از اینکه آب جوش آمد 
حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت 2 – 3 ساعت گردوها با آب بجوشد تا کاملا به روغن بیافتد.
 
 
پیاز را ریز کنید و بهمراه تکه های مرغ درون قابلمه ای جداگانه بریزید. کمی روغن بریزید ، فلفل ، نمک ، زردچوبه و برگ بوها را اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید. 
پس از اینکه مرغ کمی سرخ شد 2 لیوان اب اضافه کنید و 1 ساعت با حرارت ملایم بگذارید مرغ نیم پز شود.
 
 
پس از پخت گردوها و زمانی که به روغن افتاد میتوانید رب انار را اضافه کنید ( رنگ تیره خورش از پخت گردو بدست میاید و رب انار برای ایجاد طعم ترش و ملس به غذا کاربرد دارد ) 
سپس شکر ، کمی نمک و مرغ پخته را اضافه کنید و حدود 2 ساعت بگذارید مرغ درون فسنجان با حرارت ملایم بجوشد. پس از این مدت زمان فسنجان را در ظرف بریزید و همراه با برنج سرو کنید.
 
نکته ها : حتما گردوها را با اب بسیار سرد مخلوط کنید تا به گردوها شوک وارد شده و روغن درون گردوها ازاد شود. اب را از همان ابتدای کار زیاد نریزید بلکه کم کم و در طی مراحل پخت اضافه کنید ؛ 
مقدار استفاده از رب انار و شکر در فسنجان سلیقه ای میباشد و میتوانید بنابر ذائقه تان از رب انار و شکر کمتر یا بیشتر استفاده کنید. فسنجان نیاز به روغن خاصی ندارد و روغنی که در انتهای پخت ایجاد میشود همان روغن گردوست.
 
میتوانید بجای مرغ از گوشت چرخ کرده قلقلی شده استفاده کنید. در اینصورت در انتهای پخت فسنجان و در زمان کشیدن در ظرف گوشت قلقلی را با خورش سرو کنید. 
در صورت تمایل میتوانید به جای برگ بو از 1 قاشق چایخوری دارچین در زمان قرار دادن مرغ در مایه فسنجان به خورش تان اضافه کنید.

می توانید شکر را حذف کنید تا شیرین نشود.

در مجموع پنج ساعت وقت لازم دارد تا حسابی جا بیفتد. 

صلوات بر محمد و آل طاهرش 

 

شما اولين نفري باشيد كه نظر ارسال مي كند.

فرم ثبت نظر

نام و نام خانوادگی
ایمیل
وبلاگ
نظر و کامنت
كد امنيتي